ORDU / ALTINORDU - Öceli Hüsamettin Çabuk ilkokulu

May

Velilerimiz sınıflara aktif katılımcı olarak davet edilerek kendi belirledikleri bir etkinliği çocuklarla birlikte gerçekleştiriyorlar.

Ailelerimizin okul ortamında bulunmaları ve eğitim sürecine aktif olarak katılmaları, çocukların gelişimini pek çok açıdan destekliyor. Ailelerinin okula geleceği günü iple çeken öğrencilerimiz ebeveynlerinin yaptığı etkinlikten dolayı hem gururlanıyor, hem de kendisini bir kez daha aile ve okul gözünde değerli hissediyor.

Bu etkinliğe titizlikle hazırlanarak katılan velilerimiz de en az öğrencilerimiz kadar heyecanlanıyorlar.  Velilerimiz öğrencilerimizi sınıf ortamında hem gözlemleme şansı yakalıyor hem de öğrencilerimizle etkin olarak iletişim kuruyor.

Bir velimiz mikrop deneyi ile temizliğin önemi konusunda , bir velimiz Öğrencilerle kalıplarla şekil vererek kurabiye yapımı ...gibi birbirinden güzel bu etkinlikleri hazırlayıp bizlerle ve minik yavrularımızla paylaştılar. Velilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

May

Okul içinde ve dışında temizlik çalışmalarına ağırlık verdik.Bahçede budama,ot biçme çalışmalarının ardından Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından okul bahçesi yıkama işlemi yapıldı.Desteklerinden dolayı Altınordu Belediye Başkanımız Sn.Aşkın TÖREN'e teşekkür ederiz.

Nis

"Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.”

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda durmadan, yorulmadan ilerleyeceğiz.."

Nis

Jandarma ekiplerince okulumuzda servis denetimleri yapılmış olup sonrasında öğrencilere servislerde uyulması gereken kurallar ile ilgili kısa bilgilendirme yapıldı. Ekiplere teşekkür ediyoruz.

Ara

OKUL BAHÇEMİZDE BULUNAN ÇOCUK PARKININ BAKIM ONARIMI, OYUN ALANLARININ ÇİZİMİ VE BOYANMASI ALTINORDU BELEDİYESİ PARK VE PAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. TEŞEKKÜR EDERİZ..

Ekm

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GENEL KURUL TOPLANTIMIZ 21/10/2021 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 13.00 DE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TÜM VELİLERİMİZE KATILIMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Tem

2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI'NDA BAŞLADIĞIMIZ "OKUMAYI SEVİYORUM KİTABIMI YAZIYORUM" ADLI PROJEMİZDE KÜTÜPHANELER HAFTASI'NDA YAPTIĞIMIZ KİTAP AYRAÇLARIMIZ, OKULLARIMIZIN AÇILMASINDAN BİR SÜRE SONRA ORTAKLARIMIZDAN BİZLERE ULAŞTI.