ORDU / ALTINORDU - Öceli Hüsamettin Çabuk ilkokulu

"Cumhuriyetin Işıldayan Yüzü: Okulumuzun Cumhuriyet Köşesi"

Okulumuzun Türkçe Öğretmeni Aysun YILMAZ ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Özlem KÖKEN, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde muhteşem bir projeye imza attılar. Cumhuriyetimizin güzelliğini ve tarihini yansıtan "Cumhuriyet Köşesi," öğrencilerimizin coşkuyla getirdiği Atatürk'ün az bilinen fotoğrafları ve öğretmen-öğrenci işbirliği ile oluşturulan 270 adet yıldızla dolup taşıyor.

Öğrencilerimiz, büyük önderimizin hayatına dair farklı yönlerini aydınlatan az bilinen fotoğraflarıyla Cumhuriyet Köşesi'ne büyük bir katkı sağladılar. Bu fotoğraflar, Atatürk'ün büyük düşüncelerini yansıtarak ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Ancak köşe sadece fotoğraflarla sınırlı değil. Öğrenci ve öğretmenlerimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına 270 yıldızı titizlikle hazırladılar. Her bir yıldız, gençlerimizin ülkelerine olan sevgi ve bağlılığını yansıtıyor. Bu yıldızlar, geleceğe umutla bakmamız gerektiğini hatırlatırken aynı zamanda okulumuzun coşkusunu yükseltiyor.

Cumhuriyet Köşesi, Cumhuriyetimizin tarih ve kültür mirasını kutlama ve paylaşma amacını taşımaktadır. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını büyük bir coşkuyla karşılarken, bu köşe aynı zamanda gelecek nesillere ülkemizin büyük tarihini kutlama ve anlama fırsatı vermektedir.

Cumhuriyet Köşesinin oluşturulmasında ve okulumuza kazandırılmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

27-10-202327-10-2023

Yayın: 27.10.2023 - Güncelleme: 29.10.2023 14:24 - Görüntülenme: 57